Zingeving
Impact maken

Omdat we het belangrijk vinden om onze kennis in te zetten waar we verschil kunnen maken

Online marketing en coaching is ons vak. Maar we hebben nog veel meer dingen die we graag doen. Voor Lisa is dat macrameeën en haar werk in het leiderschapsteam van Hemelsbreed. Voor Jesse sporten, dj’en en het verzamelen van nerd-stuff als comicbooks en games. Samen proberen we daarnaast mensen te inspireren.

Bijvoobeeld door jongeren en ouders de kansen én gevaren van het internet te laten begrijpen. Omdat we zien dat ouders en scholen er zelf niets van begrijpen. Wat overigens logisch is. Met onze retraites proberen we mensen de inspirationele kracht van de stilte te laten ontdekken. Zowel in volledige stilteretraites, als in retraites die stilte afwisselen met bijvoorbeeld coaching en workshops.

Pieplenbosch
Marketingfaculteit Klooster stilte retraite

Stilte retraites in een klooster

Tijd en ruimte om na te denken vinden we belangrijk. Voor iedereen. We organiseren 4 soorten retraites: een simpele stilteretraite, een christelijke stilteretraite, een business retreat en een huddel retraite. Benieuwd wat deze retraites inhouden en hoe ze van elkaar verschillen? Klik dan op de knop hieronder!

Mediawijsheid-trainingen en workshops voor ouders, jongeren, kinderen en scholen

99.99% van de mensen gebruikt het internet. 0.01% weet écht wat ie aan het doen is. Kennis over onderwerpen als internetpesten, online privacy, online vrijheid en online veiligheid is onvoldoende. We vinden het belangrijk dat mensen hier wél het één en ander van weten. Niet perse alles, maar wel voldoende zodat je weet wat risico’s zijn. Hoe je gegevens gebruikt worden. En hoe je kinderen beschermt tegen anderen en zichzelf.

Mediawijsheid trainingen