Google Ads uitbesteden

Op zoek naar een betrouwbare partner om je Google Ads aan uit te besteden? Naast onze coaching en opleidingstrajecten (link), kun je ook (een gedeelte van) je online marketing aan ons uitbesteden! We onderscheiden ons van online marketingbureaus door de persoonlijke samenwerking. Omdat wij een max. aantal klanten hanteren dat aan ons Google Ads uitbesteden kan, ben je verzekerd van persoonlijk contact en korte lijntjes. Hierdoor is het altijd snel en makkelijk schakelen.

Meer dan adverteren

Wat we ook belangrijk vinden: dat ‘de uitbestede Google Ads’ geen afzonderlijk eilandje worden binnen de volledige marketingcommunicatiestrategie. We denken dan ook mee over de plek van Google Ads binnen jouw bedrijf. Wat zijn je merkwaarden? Hoe loopt het menselijk contact. Wat is de impact van Google Ads op andere kanalen en andersom?

Doordat wij samen aan alle accounts werken, één in de lead en één ‘tweede lezer ter controle’, profiteert je account van de kennis van niet één maar twee online marketeer. Samen houden wij elkaar scherp.

Jesse Pieplenbosch – Lisa Pieplenbosch
impact maken - de marketingfaculteit

Niet geschikt voor iedere business

We vinden ons vak leuk, maar we vinden het belangrijk dat alles wat we doen van waarde is. Zijn we er stellig van overtuigd dat Google Ads niet het kanaal is voor jouw business? Dan gaan we het ook gewoon niet doen. Twijfelen we daaraan? Dan geven we dat van te voren eerlijk aan. Blijkt het na maanden optimaliseren toch niet te werken? Dan stoppen we ook, en adviseren we je graag over de kanalen die we meer geschikt vinden. 

Wij willen geen maandelijkse factuur sturen als we niet geloven dat wat we doen zinvol is. Iets wat we in de markt helaas wél vaak zien gebeuren. Daarom vinden we het ook altijd leuk om te laten zien waarom iets wel of niet werkt. Transparantie staat ons hoog in het vaandel.

Eerst uitbesteden dan opleiden?

Het is ook mogelijk om eerst Google Ads aan ons uit te besteden, om daarna iemand op te leiden. Het voordeel hiervan is dat de basis sneller goed komt te staan en je vervolgens in staan bent om een starter aan te nemen om het account aan over te dragen, die op het gebied van SEA binnen no-time op een senior level zit. Zo heb je de kennis zelf in huis!  

Desgewenst kunnen wij ondersteunen bij het selecteren van een goede sea marketeer. We helpen een selectie te maken op basis van een cv en zitten bij de gesprekken om relevante kennis te toetsen.

Jesse & Lisa Pieplenbosch