Online marketing uitbesteden?

Loop je vast op het gebied van online marketing of wil je je gewoon focussen op je bedrijf zelf? Ben je op zoek naar een goede en betrouwbare partner om je online marketing uit te besteden? Wij zijn Jesse & Lisa Pieplenbosch, online marketeers en klaar om het verschil te maken voor toffe ondernemers en ondernemingen. Kom dan eens op de koffie, wie weet hebben we een match!

Voor ondernemers met ❤ voor hun vak

Wij grijpen niet iedere klus aan die op ons pad komt: een persoonlijke en zakelijke klik vinden we namelijk zo belangrijk, dat het voor ons een voorwaarde is voor samenwerking. Wij geloven namelijk in relaties voor de lange termijn en hebben dus een maximaal aantal klanten waar we mee werken. Maximale aandacht, maximale resultaten. Op die manier halen beide partijen het meeste plezier uit het bundelen van onze krachten! 👩🏻‍🤝‍🧑🏻

Impact maken vinden we belangrijk. We delen graag uit vanuit onze kennis en ervaring om je te ontlasten van iets waar je eigenlijk niet mee bezig wil zijn. We krijgen energie wanneer jij je geen zorgen meer maakt over je marketing, waardoor je je gewoon kunt focussen op je business. We werken graag samen met hen die de wereld een klein stukje mooier willen maken. Een goed product gaat namelijk over het toevoegen van waarde, drive, mindset en persoonlijke ontwikkeling. Maar ook over lol hebben in wat je (samen) doet!

Jesse Pieplenbosch – Lisa Pieplenbosch
impact maken - de marketingfaculteit

Online marketing uitbesteden: zo doen we dat!

Jazeker, wij doen SEO, SEA, social media en nog veel meer. Maar voordat we aan de slag gaan denken we graag mee over de gehele marketingstrategie. Wat verkoop je? Hoe ziet je markt eruit? Wie is je klant? We zien om ons heen vaak gebeuren dat er vooral wordt nagedacht over de verschillende kanalen die moeten worden ingezet, waardoor er allerlei verschillende eilandjes ontstaan.

Je Facebook pagina heeft een heel andere uitstraling dan je website, terwijl de Google Ads zijn uitbesteed aan een partij die nog nooit contact heeft gehad met je marketingafdeling. Ook wanneer je bijvoorbeeld één of een aantal kanalen aan ons uitbesteed en niet je hele online marketing operatie, willen we werken vanuit jouw missie, visie en merkbeleving.

Jesse over Lisa

80% van ons werk kunnen we zo aan elkaar overdragen, maar sommige dingen laat ik écht graag aan Lisa over. Bijvoorbeeld als het mij te technisch wordt, en ze over robots.txt praat. Of wanneer de meetbaarheid moet worden ingesteld in Google Tag Manager. Laat Lisa maar zorgen dát we kunnen meten, dan maak ik wel de goede analyses!

Lisa over Jesse

Jesse is geen ja-knikker en zegt eerlijk hoe het ervoor staat. Hij neemt mensen moeiteloos mee in het belangrijke – en soms pittige – proces van het uitdenken van de strategie. Hij is ontzettend goed met cijfers en (voor mij complexe) zaken zoals attributiemodellen. 

Jesse & Lisa Pieplenbosch