Het Marketing Groeitraject voor ondernemers die de wereld een stukje mooier willen maken
Je marketing niet meer als gedoe of een moetje, maar als middel om te bouwen. Zodat jij gewoon weer met je vak aan de slag kunt. In het groeitraject ga je aan de slag met de marketing die je nodig hebt, niet de marketing die je denkt nodig te hebben.

Het Online Marketingtraject van De Marketingfaculteit is hét opleidingstraject waarbij jij als groeiende ondernemer je ambitieuze (marketing)doelen behaalt. Hoe? Door geloofwaardigheid en echtheid te verankeren in je marketing. Door te helpen in plaats van te verkopen.

Wij helpen je met een strategie, een tactiek en de uitvoer. Daarnaast coachen we je door het traject heen, zodat jij (of je marketeer) eindelijk ook écht gaat doen wat nodig is.

Je winst? 30% tot 100% meer effectiviteit van je marketingbudget, meer tevreden klanten en meer tijd voor dingen die er echt toe doen. 

Daarom een traject bij De Marketingfaculteit:
strategie, livedagen én coaching

Al het goede komt in drieën, zo ook de onderdelen van ons online marketingtraject. Het online marketingtraject bestaat uit drie onderdelen: strategie, livedagen en coaching. Uit onze jarenlange ervaring weten we dat deze onderdelen essentieel zijn om de marketing structureel goed te doen. En om die marketing nu eens daadwerkelijk te verankeren in je bedrijf. 

lisa-jesse-093

Wat ons anders maakt dan al die andere online marketing cursussen en opleidingen?

Alleen kennis opdoen in een generieke opleiding blijkt vaak niet voldoende om de kennis ook daadwerkelijk goed toe te passen. We helpen je bij de implementatie en coachen je zodat je ook gaat doen wat je moet doen: drukken op de juiste knoppen. 

Zoals Lisa op de middelbare school ervoer:  de ‘happy path’ -zoals in de les werd besproken- was duidelijk. Maar zodra er in de formules bij wiskunde werd gehusseld raakte ze de weg kwijt. 

Bij ons sta je er niet alleen voor. We gooien je niet voor de leeuwen met een hele berg kennis. Samen gaan we die roofdieren verslaan!

Strategie

Een stevig fundament.

Wil je een huis bouwen dat stevig staat en waar je lang in kunt wonen? Dan is een fundament van levensbelang. Dat is met je (online) marketing niet anders. We werken samen aan een (online) marketingstrategie zodat je zeker weet dat je online marketinguitingen een sterk fundament hebben.

We nemen jouw merk, markt en doelgroep en zorgen daarbij voor een passende customer journey.

Veel gelul, weinig actie? In deze fase gaan we ook aan de slag met quick wins. Soms is het goed om bepaalde zaken direct al aan te pakken. Denk aan eenmalige dingen die je vindbaarheid in één klap verbeteren of een aanpassing in Google Ads die je direct een hoop geld bespaart.

img_0359_instavierkant

Coaching

fabian-irsara-67l-qujb14w-unsplash

You got this.

Putting yourself out there is spannend. Of het nu gaat om jezelf of je visie laten zien (op beeld of tekst), of om je product of dienst. Misschien verwacht je het vooraf niet, maar de overtuigingen die je hebt kunnen je motiveren, maar ook demotiveren. We zien vaak dat dit aspect bij of bij (business) coaching wordt behandeld, maar niet bij marketingvraagstukken. Terwijl het daar juist directe invloed op heeft! 

Toepassing

Hulp bij implementatie.

We zijn ervan overtuigd dat het leren toepassen van  marketing net zo belangrijk is als de kennis ervan opdoen. Want iedere bedrijf is anders, ieder markt is anders en iedere doelgroep is anders. 

Want ja, op een generieke opleiding leer écht je wel waar welke knop in Google Ads zit en wat ze doen. Maar hoe pas je dat toe op jouw klant? Wat zijn de unieke gedragingen die ze vertonen? Waar reageert de markt op waar je je in begeeft? Wat als je door seizoensinvloeden niet meer de juiste klanten bereikt? Hoe optimaliseer je je campagnes dan?

Het is lastig als je er met dit soort vragen alleen voor staat na je opleiding of cursus. Je kan nog zoveel woordjes stampen, als je de grammaticale regels van een taal niet kent, kun je er niets mee. Het is belangrijk dat je naast de kennis specifieke hulp krijgt bij toepassen. En dat doen we met liefde!

lisa-jesse-031-instavierkant

Bespaar niet alleen duizenden euro’s op je toekomstige marketingbudget, maar krijg ook meer grip op je bedrijf en groei razendsnel naar ongekende hoogte.

Locatie
Online / regio Arnhem

Duur traject
6 maanden

Investering in je business
€600,- per maand excl. btw.

Tijdlijn

Voor het samen vormen van deze strategie hebben we een maand de tijd; we noemen deze fase dan ook de strategiemaand. In deze maand hebben we vier strategische sessies. Na deze maand staat jouw marketingstrategie. 

Na de strategiemaand volgt de tactische invulling van de strategie. Deze fase duurt 5 maanden. We gaan samen aan de slag met je strategie. Wij zorgen voor hetgeen jij nodig hebt om hiermee aan de slag te kunnen;

  • De online marketing kennis die je nodig hebt 
  • Voorbeelden of het samen doen 
  • We helpen je bij de planning en bij de toepassing

De mensen die ons een beetje kennen weten; we houden niet van bullshit. Van onnodige opsmuk. Of zoals wij het in ons Pieplenbosch-jargon noemen: moeilijkdoenerij. 

Ons belangrijkste doel is om je op een gedegen, pragmatische manier te helpen bij het zelf doen van goede online marketing voor je business. Hierbij willen we je zo efficiënt mogelijk helpen. Daarom reiken we je de kennis aan die je echt nodig hebt en helpen we je op detailniveau bij het toepassen ervan.

Neem jij jezelf en je business serieus door de marketing nu eindelijk eens gedegen aan te pakken? Laten we kennismaken!