Kijk hoe leuk wij zijn!
Of ervaar het en kom eens op de koffie 😉

De zomer. Geen tijd om hard te werken, wel om goed na te denken. Daarom starten we met 3 Summer School Masterclasses. Tijdens deze Masterclasses krijg je eindelijk (weer) grip op je marketing.

Marketing is en blijft de levensader van je business.  Een voorspelbare flow van klanten en inkomsten geeft je de rust die je nodig hebt om je te kunnen focussen op het runnen van je bedrijf. Hoe zorg je ervoor dat je marketing komend jaar wél voor je werkt? 

Marketing is iets waar je misschien geen zin in hebt, maar waar je wel iets mee moet. En dat is precies hoe de marketing bij 9 van de 10 bedrijven ingericht wordt. Als moetje. Er moet iets op de socials. Er moet iets op de website. Er moet iets op Google Ads. Maar waarom?

Marketing doe je niet door je ‘moetjes’ af te vinken, maar door die dingen te doen die bijdragen aan je doelen.  De zomerperiode is het perfecte moment om je over de vraag te buigen: maar wat zijn dan die dingen?

Niet keihard werken of zelfs ploeteren aan je marketing, – dat doe je het hele jaar al – , maar in korte ochtendsessies van 3 uur de basis leggen om dit volgend werkjaar wél effectief te doen. Gebruik de vakantieperiode waar hij voor bedoelt is: focussen op wat écht belangrijk is.

Tijdens de Summer School kun je efficient aan de slag met jouw marketing. We geven 3 masterclasses waarin we van breed naar smal gaan: van de why, naar de how naar de what.

Deze masterclasses geven we nu voor het eerst buiten het groeitraject om voor een bizar lage prijs voor early adopters. €250,- voor een masterclass, €599,- voor alle 3. Het zijn fysieke masterclasses dus we hebben een max aantal deelnemers. Wees dus snel en…

Jesse Lisa Summer School

Dit zijn de masterclasses

1-1

28 augustus - Zo bereik je je klanten met online marketing (Marketingstrategie)

Een voorspelbare flow van bezoekers, klanten en omzet ontstaat niet door losse-pols-marketingacties. Hoe maak je een stevige marketingstrategie die niet in een la stof ligt te happen maar écht het fundament onder je business is? Tijdens de masterclass verdiep je je in de verschillende elementen van het ontwikkelen én doorvertalen van een marketingstrategie.

De masterclass vindt plaats van 9:00 uur tot 13:00 uur op Meester E.N. van Kleffensstraat 6, 6842 CV Arnhem.

3-1

11 september - Marketing is doen. Maar wat dan? (Marketing Raamwerk)

De marketingstrategie is gemaakt. Je missie en visie staan. En nu dan? Je staat op het punt waar ontzettend veel ondernemers en bedrijven vastlopen: plannen omzetten naar concrete acties. Haal je de kennis in huis door een marketeer aan te nemen? Neem je een marketingbureau in de arm? Ga je zelf aan de slag? En met wat dan? In deze masterclass krijg je een raamwerk voor wat je gaat doen en hoe je dat gaat doen.

De masterclass vindt plaats van 9:00 uur tot 13:00 uur op Meester E.N. van Kleffensstraat 6, 6842 CV Arnhem.

2-1

25 september - Steel het hart van je potentiële klant (Branding)

Mensen bereiken is 1, mensen in beweging brengen is iets heel anders. Voor sales komt marketing, dat vergeten we nogal eens. Sterker nog, weet je je marketing écht goed te doen, dan is sales vaak niet eens meer nodig. Tijdens deze masterclass ontdek je niet hoe je je producten of diensten verkoopt, maar hoe je ervoor zorgt dat je ze kán verkopen omdat je onweerstaanbaar bent voor je doelgroep.

De masterclass vindt plaats van 9:00 uur tot 13:00 uur op Meester E.N. van Kleffensstraat 6, 6842 CV Arnhem.

Heb je nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!