De gezichten achter De Marketingfaculteit

Wij zijn Jesse & Lisa Pieplenbosch, getrouwd in 2018 en beide online marketeer. Samen hebben we meer dan 10 jaar online marketingervaring. Doordat wij zowel bij bureaus als bij (grote) bedrijven op marketingafdelingen hebben gewerkt kennen we het soms complexe speelveld van online marketing.

Vaak als wij in gesprek zijn met ondernemers en vragen krijgen over hun website of andere online marketing activiteiten, merken we dat de door ons gegeven tips voor ons vanzelfsprekend zijn, maar voor ondernemers ware eye openers kunnen zijn. Omdat we thuis ook steeds vaker brainstormden over de vragen die ons werden gesteld, merkten we aan alles dat we meer ondernemers willen helpen met onze kennis. Zo werd De Marketingfaculteit geboren.

lisa-pieplenbosch-jesse-pieplenbosch-de-internetschool
Jesse & Lisa op hun trouwdag (2018)

Lisa heeft onder andere gewerkt bij Virtual Affairs, Reed Business, Webtexttool, Thuiswinkel.org en Pure Internet Marketing. Daarnaast heeft zij het platform Arnhemsemoeders.nl opgericht en versterkt zij vrouwen op het gebied van stijl en zelfvertrouwen. Jesse heeft gewerkt bij Salontopper.nl en Constant in Beweging. Ook werkt hij mee als copy writer aan Arnhemse Moeders. Daarnaast is hij werkzaam als DJ en producer. In 2019 hebben wij De Internetschool opgericht.

 

Bekijk de LinkedIn profielen van Jesse & Lisa om hun werkervaring te zien.