Over De Marketingfaculteit
Wij zijn mensen. Geen bureau.

We geven je graag een duwtje in de juiste richting.

Huh? Een foto van een houtwerf in de uiterwaarden? Dit is toch een website van een bedrijf in de online marketing? Jazeker! Sinds 2019 bieden wij online marketing trainingen, opleidingen, begeleiding en interim aan. Een van onze eerste klanten was en is Frank Pouwer Historische Bouwmaterialen. Met veel plezier werken we al een aantal jaar samen. Gelukkigerwijs had Frank een kantoorruimte over in de prachtige uiterwaarden aan de voet van de stuwwalen van landgoed Duno. Goed vertoeven! Een overleg combineren we daarom erg graag met een wandeling.

Kantoor De Marketingfaculteit
Marketingfaculteit over

Online marketing opleidingen

De Marketingfaculteit is er voor de ondernemer die inziet dat online marketing voor enorm veel business kan zorgen, maar geen zin heeft om diezelfde online marketing jarenlang uit te besteden. Wij delen al onze online marketing kennis met ondernemers die zich hierin willen verdiepen, of willen dat een medewerker zich hierin verdiept. We weten dat je soms door het bomen het bos niet meer ziet en helpen je in het maken én uitvoeren van weloverwogen online marketingkeuzes. Ook wanneer je een medewerker wil opleiden of een developer of stagiair wil aansturen op het gebied van online marketing is een programma bij De Marketingfaculteit waardevol.

Online marketing interim

We stappen regelmatig in bij interim-klussen. We vinden het namelijk ontzettend leuk om korte periodes ook nog zélf aan de slag te gaan bij een opdrachtgever. Maximaal een aantal maanden waarin we écht impact kunnen maken door de online marketing naar een nieuw niveau te sturen. Bijkomend voordeel is dat we in deze periode een stevig fundament kunnen neerleggen en na deze periode, wanneer gewenst, een (junior) marketeer kunnen inwerken en opleiden!

Lisa Pieplenbosch & Jesse Pieplenbosch van De Marketingfaculteit

Meer weten over onze opleidingen?

Bekijk onze opleidingen hieronder. Of bel of mail ons gewoon even.