Over De Marketingfaculteit

De Marketingfaculteit is er voor de ondernemer die inziet dat online marketing voor enorm veel business kan zorgen, maar geen zin heeft om diezelfde online marketing jarenlang uit te besteden. Wij delen al onze online marketing kennis met ondernemers die zich hierin willen verdiepen, of willen dat een medewerker zich hierin verdiept. We weten dat je soms door het bomen het bos niet meer ziet en helpen je in het maken én uitvoeren van weloverwogen online marketingkeuzes. Ook wanneer je een medewerker wil opleiden of een developer of stagiair wil aansturen op het gebied van online marketing is een programma bij De Marketingfaculteit waardevol.

Onze missie is om ondernemers te helpen hun marketingdoelen te behalen zodat zij hun business en hun leven kunnen inrichten zoals zij dat willen!

We doen dat door online marketing begrijpelijker te maken. We vertalen complexe materie zodat ondernemers begrijpen hoe het werkt en het zelf kunnen doen. Wij helpen:

Wij helpen:

  • Ondernemers die willen weten waar hun marketingbudget aan wordt uitgegeven
  • Ondernemers die zelf aan de online marketingknoppen willen draaien
  • Ondernemers die online marketing willen uitbesteden, maar wel de principes willen kennen
  • Startende én ervaren ondernemers (het is nooit te laat!)
  • Marketeers die meer van online marketing willen weten
Over De Marketingfaculteit

Sommige ondernemers zien qua online marketing door de bomen het bos niet meer. Hoewel het veel is, is de kans groot dat het voor jouw business waardevol is. Welke onderdelen zet je in en welke juist niet? Wij geven je alle informatie zodat je zelf een afgewogen keuze kunt maken. Jij weet namelijk als geen ander wat er wel en niet past bij je bedrijf.

Zo helpen we je verder:

Trainingen. Over verschillende online marketing onderdelen houden we trainingen in Arnhem. Tijdens deze trainingen werken we in groepen van maximaal 6 ondernemers. De focus ligt op het delen van kennis op zowel strategisch als operationeel niveau zodat je na een training echt aan de slag kunt.

Programma. In ons programma begeleiden en coachen we je een half jaar. We helpen je met je hele online marketing operatie. Na een half jaar is alles up and running en heb jij alle kennis om hier zelf mee verder te kunnen gaan.

Over De Marketingfaculteit

Meer weten over De Marketingfaculteit of ons programma?