Google Ads cursus – altijd op maat

Zelf aan de slag met Google Ads, of één van je medewerkers laten adverteren in Google? Een Google Ads cursus met De Marketingfaculteit zorgt ervoor dat je jouw mediabudget met een gerust hart laat afschrijven door Google. Waarom? Omdat je weet dat je geld goed besteed wordt!

Mitsen en maren…

Het werkprogramma van Google Ads werkt op veel vlakken heel erg intuitief. Iedereen met een muis, toetsenbord en gezond verstand zal het lukken om zichtbaar te zijn met advertenties. 

Toch zijn er een heleboel mitsen en maren. Je moet écht weten wat je doet als je geen geld over de balk wil gooien. Slecht presterende advertenties, gevonden worden op irrelevante zoektermen, te hoge biedingen… het zijn slechts voorbeelden van de luttele dingen die jouw account ineffectief maken zonder dat je het doorhebt.

Jesse Pieplenbosch – Lisa Pieplenbosch
impact maken - de marketingfaculteit

Geen generieke Google Ads cursus, maar direct aan de slag met jouw merk

Wij zijn geen fan van generieke Google Ads cursussen. Online of klassikaal de theorie doornemen, om vervolgens vast te lopen als je het zelf mag gaan toepassen. Dat is ook niet zo gek; de manier waarop je Google Ads inzet is volledig afhankelijk van je product. Hoe ziet het beslisproces van kopers eruit? Hoe vaak kopen ze? Wannéér kopen ze?

Daarom vinden wij het belangrijk om onze Google Ads cursus 1-op-1 of in kleine, overzichtelijke groepjes waarin we elkaar helpen en inspireren aan te bieden. Samen zitten en alle stappen doornemen. Van zoekwoordonderzoek tot advertentie-optimalisatie en van de juiste targeting- en bodinstellingen tot het bijsturen op de juiste data.

Elk traject is op maat, maar gemiddeld zijn er zo’n 5 dagdelen of 3 trainingsdagen nodig om door alle stof heen te gaan. De data stemmen we samen af, zodat het altijd past binnen jouw agenda. Na iedere les volgt er huiswerk. Dit huiswerk is ook direct het uitvoeren van jouw Google Ads zelf. De deelnemer een onderdeel op, wij controleren en geven feedback, en pas daarna gaat het ook live. Op deze manier hoef je dus geen cursus te doen voordat je aan de slag gaat, want je gaat tijdens de Google Ads cursus zelf al aan de slag!

Helpen zoeken naar een geschikte kandidaat

Nog niemand in huis om je Google Ads te doen? Wij kunnen je helpen bij de zoektocht naar een geschikte kandidaat. Wij kunnen helpen bij het toetsen van een cv en de juiste vragen stellen tijdens de gesprekken. Het mooie is dat je zo in staat bent om een starter aan te nemen die wij binnen de kortste tijd op het gebied van SEA op een senior level krijgen!

impact maken - de marketingfaculteit

Google Ads Intervention

Heb je al campagnes lopen? In een online meeting van een half uur waarin we onze schermen delen, weet jij of je Google Ads goed staan, of dat jij, je team of je bureau er een zooitje van heeft gemaakt. Dit doen we altijd op basis data.

Je krijgt direct een advies: zaken aanpassen, het account volledig opnieuw inrichten of….. Lekker doorgaan zoals je bezig bent! Want vaak gaat het ook gewoon wel goed. 

Je investering voor deze kennis is €20,-.

 

Jesse over Lisa

Wat Lisa zo’n goede begeleider maakt, is haar rust. De rust om te luisteren naar de wensen van haar cursisten, maar ook de rust om dingen misschien voor de 10e keer uit te leggen. Waar ieder ‘normaal’ mens soms toch ook wat ongeduldig kan raken, blijft Lisa altijd in balans. Als levenspartner kan dat soms wel eens frustrerend zijn, maar als collega en voor cursisten is dat echt heel erg fijn!

Lisa over Jesse

Jesse is geen ja-knikker en zegt eerlijk hoe het ervoor staat. Hij neemt mensen moeiteloos mee in het belangrijke – en soms pittige – proces van het uitdenken van de strategie. Hij is ontzettend goed met cijfers en (voor mij complexe) zaken zoals attributiemodellen. Hij heeft oog voor wat mensen nodig hebben om steviger in hun schoenen te staan als het gaat om marketing.

Jesse & Lisa Pieplenbosch