Online marketing strategie traject
Je strategie staat binnen een maand!

Binnen een maand je online marketing strategie op papier

Sta je op het punt te beginnen met online marketing? Of mag de boel wel een beetje aangescherpt worden? Tijdens het online strategie-traject gaan we met je aan de slag om een rotsvaste strategie neer te zetten. Dit doen we samen, zodat we je mee kunnen nemen in alle keuzes die gemaakt worden. Jij gaat immers aan de slag met de strategie, dus het is wel zo handig dat je weet waarom je bepaalde dingen doet!

Tijdens dit traject analyseren we je product-markt-doelgroep combinatie. Op basis daarvan kijken we welke boodschap en toon passen bij jouw business, en op welke kanalen we deze boodschap gaan brengen. Na deze sessie ben je helemaal klaar om aan de slag te gaan met je online marketing!

We zitten voor je klaar

Wat we gaan doen? Een winnende strategie neerzetten!

In een periode van 4 weken zetten we een vast dagdeel in onze agenda. We zien elkaar 2x en 2x ga je zelf aan de slag. De contactmomenten gebruiken we om te sparren en om keuzes te maken. Wat is je product of dienst? Wie kopen er bij je? Hoe ziet de markt eruit? En welke strategie past hier dan dus bij? Deze werk je zelf uit, uiteraard met onze begeleiding. Zo komen we tot keuzes waar je achter staat, of het nu gaat om tone-of-voice, boodschap of kanaalkeuze! Investering: €399,- excl. BTW

Onzekerheid overboord, weten wat je te doen staat. Meld je direct aan voor het online strategie-traject