In 30 minuten inzicht in de effectiviteit van je online marketing

lisa-jesse-050-instavierkant

LIVE ONLINE MEETING –  Interactief en alle ruimte voor je vragen.

  • Weten hoe het er nou eigenlijk voorstaat met je online marketing?
  • Marketing bedrijven vanuit Christelijke waarden?
  • Iedere week een ander bureau aan de telefoon?

Boek een online marketing assessment!

In 30 minuten lopen we samen door jouw online kanalen heen zodat je direct inzicht hebt in de effectiviteit van je marketing. Plan je assessment direct in de agenda hieronder.

Maak op een laagdrempelige manier kennis met dé online marketing opleiders voor christelijke organisaties, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat jij bij zoveel mogelijk klanten impact kunt maken met je talenten.

Boek een assessment voor slechts €20,- Privacy en internetvrijheid vinden wij bijzonder belangrijk. De volledige opbrengst van de online marketing assessment doneren we daarom aan Bits of Freedom: dé beweging die opkomt voor internetvrijheid in Nederland.

In een half uurtje weten waar je staat. Plan het assessment direct in:

 

Over Jesse en Lisa

Samen hebben we ruim 20 jaar ervaring met online marketing; beiden hebben we zowel aan klantzijde als voor bureau’s gewerkt. Met De Marketingfaculteit bieden we een opleidingstraject waarin we  een vaste periode met je samenwerken voor een vaste prijs. 9 maanden lang, 1 werkdag per week aan de slag met jouw online marketing. Masterclasses waarbij je direct aan je business werkt, nieuwe kennis wordt dus meteen toegepast.

Tijdens het programma kom je iedere week op een vaste dag naar onze locatie. Per onderdeel kan een dag er anders uitzien, maar in principe krijg je ‘s ochtends uitleg van de stof, lunchen we en werk je ‘s middags aan jouw business. In de middag werk je dus direct aan de kennis die je zojuist hebt opgedaan, waarbij wij je helpen bij het toepassen op je business. Geen huiswerk dus!

Geloof Waardige Marketing

Bekijk het 9 maanden online marketing traject

Iedere week één werkdag werken aan je marketing

Weten hoe ons 9 maanden online marketing traject eruit ziet?