Kijk hoe leuk wij zijn!
Of ervaar het en kom eens op de koffie 😉

Iedere maand nieuwe inzichten, grip en focus.

Veel ondernemers weten niet waar ze moeten beginnen of waar ze de meeste focus op moeten leggen met hun marketing. Sterker nog, dit geldt zelfs voor heel erg veel – vooral junior – marketeers. Wat ze vaak wel weten: er moet iets op de socials. Er moet iets op de website. Er moet iets op Google Ads. Maar hoe dan? En waarom eigenlijk?

Marketing draait niet om het afvinken van taken, maar om het bereiken van je doelen. Daarom willen we je laten ontdekken welke strategieën en acties écht bijdragen aan het succes van je onderneming. En dat is in iedere situatie anders.

Geen eindeloze uren of frustratie meer met je marketing maar masterclasses die zijn ontworpen om in korte sessies van 3 uur de krachtige fundamenten te leggen voor jouw onstuitbare marketingstrategie. En we geven je alvast het belangrijkste fundament mee: marketing start bij het creëren van menselijke verbindingen met je publiek.

We bieden maandelijks een masterclass aan met iedere maand een nieuw onderwerp om je marketingstrategie te versterken. Een combinatie van theoretische kaders en praktische tactieken, maakt dat je opgedane kennis altijd toe kan passen op je eigen marketingcampagnes.

Jesse Lisa Summer School

Deze masterclasses staan gepland

Masterclass Branding

26 september - Steel het hart van je potentiële klant (Branding)

Mensen bereiken is 1, mensen in beweging brengen is iets heel anders. Voor sales komt marketing, dat vergeten we nogal eens. Sterker nog, weet je je marketing écht goed te doen, dan is sales vaak niet eens meer nodig. Tijdens deze masterclass ontdek je niet hoe je je producten of diensten verkoopt, maar hoe je ervoor zorgt dat je ze kán verkopen omdat je onweerstaanbaar bent voor je doelgroep.

De masterclass vindt plaats van 9:00 uur tot 13:00 uur op Meester E.N. van Kleffensstraat 6, 6842 CV Arnhem.

Masterclass Zichtbaarheid

24 oktober - Daar zijn waar je klant is (Online zichtbaarheid)

De boer op met je product of dienst. Wanneer je branding en je boodschap goed zijn, ben je nooit aan het spammen. Zorg ervoor dat je je doelgroep bereikt met de juiste boodschap. Waar dat is en met welke boodschap je dat doet? Daar ga je in deze masterclass achterkomen. Maar denk alvast aan je contentstrategie, organische social media plan en display & youtube ads.

De masterclass vindt plaats van 9:00 uur tot 13:00 uur op Meester E.N. van Kleffensstraat 6, 6842 CV Arnhem.

Masterclass vindbaarheid

21 november - Word retegoed vindbaar (SEO/SEA)

Toen Mario Balotelli deze idiote actie uithaalde voor een praktisch open goal, zag iedereen direct de onnozelheid van zijn actie. Nu willen we ondernemers niet onnozel noemen, verre van zelfs, maar als het op marketing aankomt zien we hetzelfde vaak gebeuren. Moeilijke campagnes, funnels, doelgroepzsegmentatie, A/B testen….

Allemaal heel waardevol, maar scoren met een trickshot of vanuit een haast onmogelijke hoek levert net zoveel punten op als intikkertjes. Zolang jouw product of dienst een concrete (en dus geen latente) behoefte vervult, zullen er mensen zijn die op zoek zijn naar je product. Of in ieder geval naar het probleem wat je product oplost. Een antwoord geven op die vraag: dát is je laaghangende fruit. Je toolbox? SEO en SEA.

De masterclass vindt plaats van 9:00 uur tot 13:00 uur op Meester E.N. van Kleffensstraat 6, 6842 CV Arnhem.

Heb je nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!