Welkom!

 In

Hi, welkom, top dat je er bent! We kijken er ontzettend naar uit om samen met je marketing aan de slag te gaan. Maar waar we ook heel erg naar uitkijken om met een ‘nieuw iemand’ te mogen samenwerken en om ook plezier te maken terwijl we dat doen! 

We starten altijd met het samen vormgeven van de strategie. In deze online omgeving vragen we je om alvast na te denken en het een en ander uit te werken over je merk, doelgroep en de markt waarin je je begeeft. 

De strategie werken we uit in verschillende canvassen. Per onderdeel vind je een les die bestaat uit het canvas, een video en een transcript van de video. 

Schrijf liever te veel dan te weinig op; tijdens de strategische sessie scherpen we dit samen met jou verder aan en maken we ook samen de vertaling naar onder andere kanalen, boodschap en tone of voice. 

Voor nu: ga lekker aan de slag met de module en probeer de invulbare canvassen uiterlijk 3 dagen voor onze strategische sessie te uploaden in je drive map. Op deze manier kunen wij optimaal voorbereid met je aan de slag gaan.

Succes!

Jesse & Lisa

Recent Posts