Dit zeggen de mensen waar we mee werken

Waarom zij weer wat meer achterover kunnen leunen

Natuurlijk zijn we blij als we iets moois hebben neergezet bij een klant. Of eigenlijk: als we klanten hebben geholpen om van hun marketing een geoliede machine te maken.

Maar wat we nog veel mooier vinden? Als we mensen hebben mogen helpen hun leven écht een stukje makkelijker en mooier te maken. Doordat online marketing niet meer iets vaags of engs is.

Graag laten we daarom de mensen aan het woord die dat zelf ervaren hebben. Mensen die we hebben geholpen om van hun online marketing een geoliede machine te maken!

Jesse en Lisa De Marketingfaculteit
Kien Case De Marketingfaculteit

Kien – Jeep, Alfa Romeo, Fiat, Abarth & Dodge dealer

Bij Kien is in 2021 een behoefte ontstaan voor meer interne kennis op het gebied van online marketing. Er werd wel wát gedaan met SEA en social media, maar niet planmatig en strategisch. Daarnaast werden de online-marketing inspanningen niet gemeten, waardoor er geen handvatten
waren om bij te sturen en de waarde van het uitgegeven budget onduidelijk was. We hebben een in-company traject van 6 maanden mogen aanbieden waarin we Rick de kneepjes van het (voor Kien relevante) online marketing vak hebben mogen leren. Tijdens dit traject zijn we wekelijks een dag(deel) aangeschoven om ’s ochtends de theorie toe te lichten, om dit vervolgens ’s middags toe te passen.

Shape Shifters

Shape Shifters is een personal training studio in Arnhem. Sinds 2019 werken we samen op het gebied van online marketing. Eigenaar Kurt Spong wilde graag graag meer leads genereren via de online kanalen. Ook het inzetten van nieuwe online marketing kanalen zoals e-mailmarketing en het uitdragen van de kernwaarden was een wens. Daar zijn we samen mee aan de slag gegaan. In deze video deelt Kurt zijn ervaring met ons!

Bekijk het online marketing traject

Iedere week één werkdag werken aan je marketing

Weten hoe ons 9 maanden online marketing traject eruit ziet?