Het Marketing Groeitraject voor ondernemers die de wereld een stukje mooier willen maken
Je marketing niet meer als gedoe of een moetje, maar als middel om te bouwen. Zodat jij gewoon weer met je vak aan de slag kunt. In het groeitraject ga je aan de slag met de marketing die je nodig hebt, niet de marketing die je denkt nodig te hebben.

20+ jaar

Marketing ervaring

30% tot 100%

meer effectiviteit van je marketingbudget

5* leven

Jouw bedrijf in dienst van het goede leven.

Marketing coaching voor ondernemers (of hun marketeers)

Summer School

Met passie en liefde sta je iedere dag op om aan je merk te werken. Of je nu een ondernemer bent of een marketeer die een prachtig merk in de markt mag zetten.

Je product klopt. Je klanten zijn dol op je. Je weet het zeker: je bedrijf maakt de wereld een stukje mooier. Het zou alleen mooi zijn als meer mensen je leren kennen.

Soms zou je het liefst de artiest spelen en alleen maar bezig zijn met het verbeteren van  producten of diensten. Maar marketing is iets waar iedere onderneming mee te maken heeft.

Wij wijzen je de weg, dragen je de kennis aan die je nodig hebt en coachen je door het proces. 

Want je doet wat je doet natuurlijk niet voor jezelf. Je wil het leven van je klanten een stukje fijner maken. Je product heeft bestaansrecht. Doe de wereld niet tekort door haar in onwetendheid te laten.

Wij helpen ondernemers en marketeers met het bereiken van hun doelen. Samen zorgen we ervoor dat jij, je merk, je producten én je diensten optimaal vindbaar, zichtbaar en converteerbaar zijn.

Je winst? 30% tot 100% meer effectiviteit van je marketingbudget en nóg meer tevreden klanten. Maar vooral meer tijd voor dingen die er echt toe doen. 

Verspil geen facturabele uren en marketing- en uitbesteedbudget
meer en focus op wat wél werkt.

Volledige focus

Persoonlijke coaching en livedagen. Telefoons uit, hersens aan. Structurele aandacht voor je marketing.

Wij geloven in menselijkheid

AI neemt de wereld over. Samen met onpersoonlijke algoritmes. Menselijkheid gaat het verschil maken. Zeker in de toekomst.

Regie & verantwoordelijkheid

Je marketing bepaalt het succes van je onderneming en de kwaliteit van je leven. Daar wil je verantwoordelijkheid voor pakken.

Praktisch & concreet

Krijg wat je nodig hebt. De kunde om dingen zelf te doen of de kennis om dingen goed uit te besteden. Maar altijd een keiharde strategie.

Een schat aan ervaring

20+ jaar veelzijdige marketing. Aan klantzijde, bij bureau’s en voor klanten. In verschillende branches. Zowel B2C als B2B

No-nonsense & plezier

Wat we ook belangrijk vinden? Een eerlijke samenwerking en dat we ook gewoon lekker lol mogen maken.

Bespaar niet alleen duizenden euro’s op je toekomstige marketingbudget,

maar krijg ook meer grip op je bedrijf.

Dit is wat er allemaal bij zit

Al het goede komt in drieën, zo ook de onderdelen van ons coachingstraject. Het traject bestaat uit drie onderdelen: strategie, livedagen en coaching. Uit onze jarenlange ervaring weten we dat deze onderdelen essentieel zijn om de marketing structureel goed te doen. 

img_0359_instavierkant

Strategie: een stevig fundament

Wil je een huis bouwen dat stevig staat en waar je lang in kunt wonen? Dan is een fundament van levensbelang. Dat is met je (online) marketing niet anders. De strategie is de start van jouw traject. Hierin bepalen we waar we ons tijdens het traject op focussen.

Het opleveren van de strategie is het perfecte moment voor de go/no-go om samen een traject in te gaan omdat we dan weten of de neuzen dezelfde kant op staan.

ontwerp-zonder-titel-2023-02-20t141119.578

Livedagen: opleiden, brainstormen en/of samen (uit)werken

SEO, SEA, e-mailmarketing, content, social media, automations… Wat is er nou eigenlijk nodig om de gestelde doelen te bereiken? Tijdens deze maandelijkse livedagen is er ruimte voor opleiden, brainstormen en/of samen uitwerken. We focussen op wat je nodig hebt in plaats van dat je een vast curriculum doorloopt.

✔️ Iedere maand samen met professionals een volle dag werken aan je marketing
✔️ Kleine groepen, optimale aandacht
✔️ De kennis die je écht nodig hebt

De livedagen in 2023 vinden plaats op: 17 april, 8 mei, 5 juni, 3 juli, 31 juli, 11 september, 9 oktober, 6 november en 11 december

lisa-jesse-031-instavierkant

Coaching & accountability

Elke maand spreken we je op ons kantoor of via Zoom. We coachen je, sturen bij en houden je accountable voor de afspraken die je met jezelf hebt gemaakt. Tijdens deze gesprekken:

✔️ Coachen we je op de inhoud
✔️ Coachen we je in het proces
✔️ Zorgen we dat je gaat doen wat je moet doen
✔️ Brengen we focus aan
✔️ Helpen we je met het creëren van intern draagvlak

lisa-jesse-122-instavierkant

Support: snel antwoord op al je vragen

We voorzien je van feedback op de stukken die je maakt. Vragen, voiceberichten of foto’s van je successen delen? Via Telegram zijn we via de chat bereikbaar en krijg je snel antwoord op je vragen.

Online omgeving: alle documentatie en kennis op 1 plek

In onze online omgeving vind je online lessen en kun je bijvoorbeeld de documentatie rondom je strategie opslaan. Op deze manier vind en lees je alles gemakkelijk terug. Ook vind je er de documenten waarin je onder andere je strategie, Google Ads opzet en SEO plan kunt uitwerken.

Locatie
Regio Arnhem

Beschikbare plekken
4/8

2 groeitrajecten
Kwartaal of jaartraject

Daarom een traject bij De Marketingfaculteit:

kennis, strategie, livedagen én coaching

Over Jesse & Lisa

De mensen die ons een beetje kennen weten; we houden niet van bullshit. Van onnodige opsmuk. Of zoals wij het in ons Pieplenbosch-jargon noemen: moeilijkdoenerij. 

Ons belangrijkste doel is om je op een gedegen, pragmatische manier te helpen bij goede online marketing voor je business. Hierbij willen we je zo efficiënt mogelijk helpen. 

Dus geen vast curriculum maar de tools die jíj nodig hebt om je marketing succesvol te laten zijn. Dat kan kennis zijn over bijvoorbeeld SEO, SEA of Marketing Automation maar ook het helpen bij je werkwijze of planning.

Voor ondernemers

Marketing bedrijven als ondernemer is in zekere zin ‘putting yourself out there’. Dat kan f*cking spannend zijn. Daarom helpen we je daarbij tijdens de coachingsmomenten. Zoals we al zeiden; we geven je wat je nodig hebt.

Voor je marketeer

We coachen op inhoud, maar kunnen marketeers ook helpen bij hun werkwijze, planning en het creëren van intern draagvlak. Anders dan bij een opleiding focussen we niet eerst op kennis in een vast curriculum, maar zorgen we er samen voor dat je marketeer direct inzetbaar is.

Hieronder lees je wat (oud) deelnemers over het traject zeggen

Het leuke aan dit traject is dat je de theorie direct in praktijk kan brengen. Er was vanuit ons behoefte aan kennis op het gebied van Google Ads, Google Analytics, Social Ads & een overzichtelijk dashboard van de resultaten. Voor alle materie is per onderdeel rustig de tijd genomen en werd het op een overzichtelijke manier uitgelegd.

 

Zelf heb ik deze periode als onwijs leuk en leerzaam ervaren. Jesse en Lisa hebben erg veel kennis van hun vak en willen dit maar al te graag met je delen. Ook worden (soms complexe) cases uitgebreid bekeken en word je geholpen met de perfecte oplossing voor je vraagstuk. Ze staan iedere dag voor je klaar om ervoor te zorgen dat jij verder kan.

 

Al met al kan ik iedereen aanraden om een training te volgen bij Marketingfaculteit! Bedankt voor de gezellige meetings en leerzame tijd die ik met jullie heb mogen ervaren

 

Rick Hackmann

Kien

Naast dat Lisa en Jesse alle kennis bezitten die nodig is om een succesvolle online marketing strategie op te zetten helpen ze je ook stap voor stap met het toepassen ervan. Duidelijke taal (redelijk zeldzaam op dit gebied) en heel menselijk. Je kunt met ze lachen en tegelijkertijd is er volle focus wanneer het tijd is om aan de slag te gaan.

Luc Jansen

Maneschijn

De marketingfaculteit is een fijn bedrijf om mee samen te werken. Sinds eind 2019 werken we samen, en hebben onze marketing naar een hoger niveau gebracht, en een betere balans gecreëerd in onze uitingen op social media. Wat mij heel erg aanspreekt is het samenwerken, en het steeds weer aandragen van nieuwe ideeën.

Mariëlle Bakker

By Bakker

Neem jij jezelf en je business serieus door de marketing nu eindelijk eens gedegen aan te pakken? 

Hop, aan de bak!

De Strategie Maand

 • Marketing Quality Assessment
 • Strategische Sessie
 • Implementatie advies
 • Klik voor meer info
 • €1500,- Niet goed geld terug

Jaartraject

 • Strategie maand
 • 11 livedagen
 • 11 coach calls
 • 11 maanden support
 • €9500,- of €998,- per maand

Kwartaaltraject

 • Strategie maand
 • 3 livedagen
 • 3 coach calls
 • 3 maanden support
 • €3250,- of €1250,- per maand

Huh, strategie maand? Waar komt die ineens vandaan? Een groeitraject van een kwartaal of  jaar is een serieuze commitment. Beseffen we. Daarom bieden we nu de start van het groeitraject, de strategie, los aan. De perfecte kennismaking. Niet tevreden? Geld terug. Stap je in het groeitraject? Dan verrekenen we het.

Veelgestelde vragen

Hoe weet ik waar ik moet beginnen?

Marketing is ontzettend breed en de keuze-mogelijkheden kunnen overweldigend zijn. Dat weten wij als geen ander. Wij helpen je in dit proces. Tijdens de strategiesessie wordt helder waar je het beste kunt beginnen. We helpen je focussen gedurende het hele proces. 

Ik vind het spannend om zo'n investering te doen

Dat begrijpen we heel goed! We willen je uitnodigen om het vanuit een ander perspectief te bekijken; hoeveel kost het je als je niet investeert als je kijkt naar gemiste omzet en verloren tijd omdat je niet gefocust werkt aan je marketing en je bedrijf? Spar gerust met ons als je hierover twijfelt.

Wat kost het jaartraject?

Kwartaaltraject: €998,- ex btw per maand.
Jaartraject: €750,- ex btw per maand.

Wanneer kan ik starten?

Er is elke maand een startmoment. Maar let op: er kunnen maximaal 2 deelnemers per maand instromen.

Word je ook geholpen met de praktische uitvoering?

Ja, we leren je hoe je dit zelf kunt doen. We hebben hier ruimte voor tijdens de livedagen.