Vroeger zou ik deze video nooit gepost hebben

 In blog

Yep, er is iets dat ik écht leuker vind dan marketing: dj’en.

Hoogtepunten zijn toch wel de gigs in het helaas niet meer bestaande Discotheek Manhattan met Benny Rodrigues, Audiowhores & Chocolate Puma en die ene keer op Free Your Mind Festival.

Maar toen ik Lisa leerde kennen, kwam m’n leven op z’n kop te staan. Korte versie: zij was moeder en had een serieuze baan, ik was vooral aan het draaien, uitgaan en de studie aan het ontwijken.

Lisa dacht dat het daardoor niet zou werken, ik heb in een half jaar alles rechtgetrokken: studie afgemaakt, baan gezocht, etc. Ik ben haar eeuwig dankbaar voor het geduld.

In die tijd was er even geen tijd voor dj’en. Of eigenlijk: ik zag even niet hoe ik daar tijd voor ging maken. Maar die passie heeft me altijd blijven roepen. Langzaamaan pak ik het nu weer wat meer op.

Maar voorheen dacht ik altijd dat ik altijd alleen maar volle dansvloeren en hoge energie-video’s kon delen. Anders zou dat er zo sneu uitzien ofzo.

Daar kom ik wel weer, maar ben ik nog niet. Tegelijkertijd heb ik enorm genoten van een loungesessie op zondag bij het Musique Avenue podium van Sonsbeek Theater Avenue.

De zon scheen, er lagen mensen in het park te genieten. Van de zon, maar ook van de muziek. Dat geeft dus échte voldoening. Niet zoveel als bij een volle dansvloer, tuurlijk niet, maar de dag van mensen een stukje mooier maken is gewoon het leukste om te doen.

Niet heel anders dan waarom wij met ons bedrijf zijn gaan doen wat we doen. Online marketing doen en campagnes draaien gaat vanzelf vervelen als het een doel op zich wordt.

Mensen hun dagen mooier maken omdat ze geen stress meer ervaren (rondom hun marketing) verveelt nooit.

En op een gegeven moment ging een groepje van een man of 20-30 ook gewoon een uurtje dansen.

Ik heb er intens van genoten.

Recent Posts

Leave a Comment

JesseJesse