Een dag in de maand met volle focus ergens aan werken kan al het verschil maken

 In blog

Tijd en ruimte vrijmaken zodat je de dingen die je moet doen ook echt gefocust kunt doen. Dat is vaak waar de vooruitgang van marketing stagneert. Je wilt niet weten wat een dag in de maand met volle focus ergens aan werken al voor verschil kan maken voor je business. 😱

Iedere maand hebben we een livedag; een dag waarop onze coachees gefocust – samen met ons – aan hun marketing werken. De dagen staan vast (ook in hun agenda) en zijn ruim van tevoren bekend.

Wij zijn er om ze te helpen, maar ze gaan zelf aan de bak. We geven ze richting als ze even niet meer weten wat prio heeft of ergens niet uitkomen, reiken ze kennis aan en denken mee; maar ze zijn zelf meters aan het maken.

Zo heeft iemand een automation voor een weggever ingericht, en gingen anderen aan de slag met het afmaken van content of het maken van een halfjaarplan. 

Dingen die al maanden liggen komen af en dat geeft een onwijs goed gevoel. Zo werden tijdens de laatste livedagen automations voor weggevers ingericht, gingen anderen aan de slag met het afmaken van content, het maken van een halfjaarplan of hun social & Google ads.

Wat de dagen extra waardevol maakt is dat er ook een synergie tussen de deelnemers ontstaat. Met elkaar meedenken en van elkaar(s proces) leren. We kijken alweer uit naar de volgende! 

Recent Posts

Leave a Comment

KanoΓ«nJesse