Waarom er absoluut mensen zijn die wél op jouw verhaal zitten te wachten

 In blog

“Jouw visie en uiterlijk zijn niet zoals de meeste vrouwen die stijladvies geven”, deelde een klant die ik vanuit mijn bedrijf The Woman You Are coach.

Ze heeft ongeveer hetzelfde figuur als ik. Daarnaast was ze niet op zoek naar stijladvies om fashionable te zijn, maar om meer zichzelf te kunnen zijn. Dat is precies wat ik uitdraag met The Woman You Are.

Bij de personal training-gym waar ik train, hebben ze in mijn ogen bizar goede trainers. Trainers die de menselijke connectie kunnen maken en het gevoel hebben je te snappen.

Eerder had ik ook een personal trainer. Voor hem was het heel logisch: gezond eten en veel bewegen. Klaar. Maar dan snap je dus de mensen die daar wél mee struggelen niet. Het was de perfecte personal trainer voor fitte sporters die nóg fitter willen worden.

De opmerking van mijn coachee bevestigde voor mij weer het belang van communicatie op basis van waarden. Stijladvies had ze bij honderden andere stylisten die ons land rijk is kunnen krijgen.

Maar waar mensen op aangaan is wie je écht bent en waarom je iets doet. Ze trok op basis van mijn posts en website de conclusie dat ik voor haar de beste match zou zijn.

Dat maakt het zo jammer dat we zo vaak ondernemers zien die denken ‘wie zit er nou op mijn verhaal te wachten’. Zeker als ze een keer een reactie hebben gehad van de LinkedIn-politie.

Als je dit ook voelt, bedenk je dan:

Het gaat niet om het bereiken van duizenden mensen die het met je eens zijn.

Het gaat erom dat je connecties legt met de mensen die geloven in jouw visie.

Recent Posts

Leave a Comment

Jesse en Lisa