Waar heb je vuur voor?

 In blog

Wanneer ik deze post schrijf is dit mijn uitzicht.

De binnenplaats van het Klooster Nieuw Sion in Diepenveen is goed te zien vanuit mijn kamer in het gastenverblijf.

๐‡๐ž๐ญ ๐๐จ๐ž๐ฅ? ๐ฏ๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐ข๐ฅ๐ฅ๐ž๐ง ๐ž๐ง ๐ญ๐ž ๐ฏ๐ž๐ซ๐ญ๐ซ๐š๐ ๐ž๐ง.
๐‡๐ž๐ญ ๐ซ๐ž๐ฌ๐ฎ๐ฅ๐ญ๐š๐š๐ญ? ๐…๐จ๐œ๐ฎ๐ฌ.

Alleen al door op een andere plek te zijn lukt het vaak beter om je leven en je business vanuit een heel ander perspectief te bekijken. En om te produceren.

Rust en stilte geven vaak inzicht en focus in wat je รฉcht belangrijk vindt.

Even ‘eruit zijn’ helpt om weer bij je droom te komen. Waarom doe je ook alweer wat je doet.
Waar heb je vuur voor?

En ja, zodra ik thuis ben is het makkelijk om terug te vallen in oude patronen. Daar kan ik dan heel streng over doen naar mezelf, maar dat is onnodig. Dat is nou eenmaal het leven.

Belangrijker is om deze tijd niet eenmalig te nemen, maar structureel in te bouwen. Daarom hebben we er ook voor gekozen om allebei ieder kwartaal naar het klooster te gaan of op een andere manier de focus op te zoeken.

Dit principe is ook waarom we in ons jaartraject werken met maandelijkse livedagen. Tijdens deze livedagen ben je โ€˜er even uitโ€™. En alleen al door die beweging gun je jezelf een ander perspectief.

Want in je dagelijkse werk tijd maken om nieuwe dingen op te pakken is gewoon niet makkelijk. Zeker niet wanneer je in dezelfde omgeving (fysiek of online) blijft bewegen.

In 1 livedag per maand verhoog je zowel de kwaliteit van je werk als je productiviteit. En het is niet eenmalig, maar elke maand.

Dat ritme helpt om dit proces steeds weer aan te gaan en werkt uiteindelijk in een opwaartse, groeiende spiraal. Een dagje uit de dagelijkse beslommeringen is ontzettend efficiรซnt en daar hou ik van.

Je mag met focus werken aan je marketing en daarmee aan je doelen. Groei gegarandeerd.

Sta jij al regelmatig stil om focus te krijgen?

– Lisa

Recent Posts

Leave a Comment