Online marketing = durven en doen

 In blog
Hopelijk heb je een spetterend oud & nieuw gehad! πŸŽ‰ Wij in ieder geval wel. Gewoon lekker thuis, met de babyfoon op stand-by, en een vier-jarige die om 23:30 geen zin had om wakker te worden en doodsbang bleek voor de knallen.

Reflecteren en vooruit kijken
Vorig jaar was op zowel privΓ©- als op zakelijk vlak een dynamisch jaar voor ons. Omdat we als stel ondernemen heeft privΓ© ‘vrij snel’ gevolgen voor zakelijk en visa versa. We zijn verhuisd en hebben ons derde kindje mogen verwelkomen.
Ondanks dat zijn we ontzettend blij en dankbaar dat we afgelopen jaar met zowel bestaande klanten als nieuwe klanten hebben mogen werken en mooie dingen mochten doen!

Durven en doen
In 2023 willen we nΓ³g meer focus leggen op het helpen van ondernemers en marketeers om online marketing (zelf) goed in te zetten. We weten namelijk dondersgoed dat online marketing inzetten niet alleen een kwestie is van kennis ‘erin schuiven’.
Het is een kwestie van doen. En daar leer je van. Dat kan alleen als je hulp en feedback krijgt op het toepassingsgedeelte.
Maar het is ook een kwestie van durven. Dat merken we steeds meer. Authenticiteit is een belangrijke factor voor goed werkende marketing.

En dat vraagt iets van je karakter.

We helpen mensen om daar bij te komen. Ons persoonlijk leerdoel is om dit jaar allebei te kijken naar een goede coachopleiding om onze klanten hierbij nog beter te helpen.

Onze grootste focus zal blijven: zorgen dat mensen het maximale uit hun tijd en energie halen.
Dit gaan we doen door:

– Livedagen: een praktische dag waarin we helemaal duiken in één online marketingvakgebied. Na zo’n dag heb je een stevige basis en kun je er zelf mee door.Vakgebieden waarmee we gaan starten: strategie, SEO, SEA en E-mailmarketing
– Trajecten: helpen en ‘on the job’ coachen van ondernemers en marketeers op zowel strategisch als praktisch niveau. Dit kunnen 1-op-1 trajecten zijn, trajecten in groepsvorm of in-house trainingen.
– Interim- & freelance klussen: naast onze trajecten houden we altijd wat ruimte om op freelance basis de marketing voor bedrijven te doen. Voeten in de klei houden; dat adviseren we aan onze klanten altijd, dus moeten we het zelf ook voorleven.

Genoeg over ons. Wat zijn jouw plannen voor 2023?

We hopen in ieder geval dat 2023 een mooi jaar wordt voor je, met mooie offline verbindingen, ambitieuze doelen die behaald worden maar ook ontspanning en genieten van de mooie dingen van het leven.

Groeten,
Jesse & Lisa
Recent Posts

Leave a Comment

SEO cursus Arnhem Rozet