Wij zoeken een communicatie of CMD-stagiair!

 In blog

Stage lopen bij De Marketingfaculteit betekent dat je je gaat verdiepen in (online) marketing. Voor De Marketingfaculteit zelf, maar ook voor onze klanten. Je leert datagericht naar een online concept te kijken, maar bent tegelijkertijd creatief bezig. Zo ben je op het ene moment aan het analyseren welke (online) kanalen het beste werken of hebben gewerkt, terwijl je het volgende moment bezig bent met het maken van te gekke foto’s, video’s, teksten, advertentiemateriaal of infographics.   

Tijdens een sollicitatiegesprek voor een stage bij De Marketingfaculteit kijken we altijd naar waar je talenten liggen en wat je leuk vindt om te doen. Er zullen misschien altijd wel taken zijn die je wat minder liggen, maar we proberen een stage zoveel mogelijk te bouwen rondom jouw talenten. Op die manier leer jij het meest!

Wat je gaat leren

We leren je hoe online marketing werkt. In de breedste zin van het woord. Ieder stage is weer anders, maar na een stage bij De Marketingfaculteit kan het zomaar zijn dat:

  • Je weet hoe het zit met SEO, SEA, Social media en online advertising – en je hier in je lessen of op verjaardagen mee kunt shinen.
  • Je je creativiteit meer dan ooit aanspreekt, en daar ook mee aan de slag (leert) te gaan.
  • Je weet hoe je moet schrijven voor het web en hoe blogs & vlogs werken.
  • De podcast presentator & interviewer in jou naar boven is gekomen. 
  • Google Analytics je op een hele andere manier naar marketing leert kijken.

Daarnaast vinden wij het belangrijk om je na te laten denken over de basisprincipes van marketing. Dan hebben we het niet alleen over de inhoud van het boek ‘grondslagen van de marketing’ waar waarschijnlijk al je docenten al maanden over oreren, maar ook over de waarom van alles wat je doet. Denk aan onderwerpen als zingeving, privacy, moreel kompas en persoonlijke groei. 

Wat we van je verwachten

Een HBO-niveau, inzet, commitment en vooral het nakomen van afspraken. Je kunt een geweldige stage hebben bij ons en ontzettend veel leren. Dat heb je vooral zelf in de hand. Foutloos schrijven is bijvoorbeeld belangrijk in de marketingwereld. Ben je hier nog niet zo goed in, dan is dat niet erg, zolang je er maar wel aan werkt om dit te verbeteren en vooral creatief durft te zijn. We staan open voor iedere welwillende stagiair, maar vinden het belangrijk dat jij net zoveel waarde hecht aan inzet, commitment en het nakomen van afspraken als wij. 

Over De Marketingfaculteit 

De Marketingfaculteit is het bedrijf van Jesse en Lisa Pieplenbosch. Naast eigenaren zijn zij getrouwd en hebben ze twee zoons. Met De Marketingfaculteit leren zij marketeers en ondernemers om online marketing zelf te doen door middel van leertrajecten op maat. Daarnaast ondersteunen zij bedrijven in hun marketingactiviteiten. 

Waar je ons vindt

Je vindt ons in het kantoor van Frank Pouwer Historische Bouwmaterialen, één van onze klanten waar je ook zeker opdrachten voor gaat uitvoeren. De houtwerf bevindt zich in de uiterwaarden van de Nederrijn in Doorwerth: een prachtige en inspirerende omgeving. We sturen je dan ook iedere dag verplicht een half uur weg om een wandeling te maken in het natuurgebied zodat je je kop lekker leeg kan maken. De houtwerf is slecht bereikbaar met het OV. Je kunt daarom op de fiets komen of een carpoolregeling afspreken met één van je collega’s. Maar dat gaat zeker goed komen!

Solliciteren

Lijkt bovenstaande je wat? Neem dan contact met ons op via echtpaar@marketingfaculteit.nl of bel naar Jesse: 06-23336101

Recent Posts

Leave a Comment