Een eigen kantoor

 In blog

We hebben De marketingfaculteit zo’n 1,5 jaar geleden opgericht met als doel om ondernemers en marketeers in hun kracht zetten. Dat doen we door ze te leren om (online) marketing zelf in te zetten. Het gaat dan niet alleen om het delen van vakinhoudelijke informatie, maar ook om het aanleren van een andere mindset en het creëren van intern draagvlak.

Het concept blijkt aan te slaan. Wat klanten fijn vinden is dat we de marketing ook (tijdelijk) op ons kunnen nemen en het op elk gewenst moment iemand kunnen opleiden of de marketing weer kunnen overdragen. Ook dat we echt in-house komen zitten, letterlijk naast de ondernemer of marketeer, om ze vanuit die positie te coachen, wordt als positief ervaren. Wat we van tevoren al dachten, maar ook echt zijn gaan voelen is dat we het superleuk vinden om te doen! Vooral om mensen te zien groeien in hun rol is echt prachtig.

Wanneer je samen met je man een groeiend bedrijf runt, heeft dat ook op privévlak de nodige impact. Jesse werkte in het eerste jaar van de oprichting ook nog in loondienst. Dit zorgde voor extra druk op ons privéleven. In de avonduren werkten we vaak door. Laten we zeggen dat we de mensen om ons heen ontzettend dankbaar zijn voor hun hulp bij oppassen, en dat extra schermtijd voor de kinderen ons ontzettend heeft geholpen.
Ons bedrijf groeide door en het werd tijd voor serieuze vervolgstappen.

Jesse heeft zijn baan in loondienst opgezegd om per 1 oktober volledig in De Marketingfaculteit te stappen. Tegelijkertijd namen we intrek in ons eigen kantoor. We houden kantoor bij één van onze klanten: Frank Pouwer Historische Bouwmaterialen. Het bedrijf is gevestigd aan de Rijn in Doorwerth. Vanuit het pand kijken we uit op de uiterwaarden, kasteel Doorwerth, de prachtige stuwwal en in de verte de skyline van Arnhem. De ene dag zien we een ree voorbij komen , de andere dag spotten we een fazant. Het is hier echt prachtig.

Het samenwerken ervaren we als heel fijn. We kunnen nu alles ‘onder werktijd’ afstemmen. Dit zorgt voor meer rust thuis. Of we rondom ons werk nooit onenigheid hebben? Jazeker wel. Het zou misschien een beetje gek zijn als dat niet zo zou zijn! Maar, van wrijving krijg je glans. En zo gaan we ook met de meningsverschillen om; we gebruiken deze momenten om het eindresultaat beter te maken. Inmiddels weten we dat we allebei een ander perspectief hebben. Door dit samen te voegen wordt het eindresultaat altijd beter!

Recent Posts

Leave a Comment