Dé plek voor 1-op-1 online marketing & business coaching

Ons doel? Jou en jouw business laten groeien. Ons middel? Kneitergoede online marketing.

Je bent ondernemer en hebt het gevoel goud in handen te hebben. Wij denken dat je daar gelijk in hebt. Nu je klant nog … We hebben een hart voor ondernemers. Mensen die de wereld een stukje mooier willen maken. En daar ook verantwoordelijkheid voor willen nemen. We vinden niets mooier dan jou helpen je klanten te helpen.

Of je nu een startende of een ervaren ondernemer bent: we helpen je door je te begeleiden bij je online marketing en je te coachen bij alle vragen, mogelijkheden, beslissingen en mijlpalen die je als ondernemer 100% zeker op je pad tegenkomt of tegen gaat komen. Begeleiding bestaat bij ons uit kennis- en inspiratiedeling, sparren en spiegelen. Altijd met een sterke focus op implementatie.

Waarom een traject bij De Marketingfaculteit?

Focus op implementatie

We combineren 1-op-1 coaching met begeleiding bij de implementatie.

Kosteneffectief

Je bespaart tienduizenden euro’s op je toekomstige marketingbudget.

Track record

We hebben meer dan 30 bedrijven geholpen de marketing naar een hoger niveau te krijgen.

Coachingstraject op maat

Een 1-op-1 coachingstraject maken we altijd op maat voor jou. Wij hebben alle online marketing kennis en ervaring in huis om je te begeleiden bij de volledige opzet van je online marketing strategie én de implementatie.

Onze ervaring is namelijk dat kennis tot je nemen niet het probleem is, maar dat ‘gewoon het doen’ lastig is. Want waar begin je? En wat als je iets anders tegenkomt dan je hebt geleerd? Wij vinden het belangrijk dat je goed geholpen wordt. Daarom helpen we je uitgebreid op dat vlak, ook buiten de coachingsmomenten om.

Wat onze trajecten typeert? Wij dagen je uit om je te helpen groeien. Vanzelfsprekend op inhoudelijk vlak, maar ook zeker op breder vlak. Bijvoorbeeld door na te denken over vragen zoals: wat is je verantwoordelijkheid als marketeer? Kun je jouw business onafhankelijk van een kanaal runnen? En welke gevolgen heeft het als cookies ophouden te bestaan?

lisa-jesse-050-instavierkant